Ammekurs - Preglife Courses

Ammekurs

Pris: 875 NOK/påmelding
Velg en deltaker når du bestiller, bestillingen er da gyldig for deg og en ekstra person

Aktuell forskning viser at kunnskap om amming øker sjansene for en vellykket igangsetting av amming. Vårt mål er at kurset skal gi kunnskap om hvordan amming fungerer i praksis og hvordan man kan forebygge og avhjelpe eventuelle ammeproblemer.

Ammekurset ledes alltid av en erfaren jordmor med solide ammekunnskaper og det er mulighet for deg å få svar på dine spørsmål og bekymringer.

“Tenk deg at et nyfødt barn er så kompetent! Jeg syntes det var så spennende å lære mer om de “ni stegene” som babyen tar rett etter fødselen for å finne selve brystet. Og at amming er et samspill mellom meg og barnet mitt, noe vi må øve på sammen”.

Vi går gjennom hvordan du som skal føde og medforeldre/støtte kan forberede deg på ammeperioden, vanlige ammevansker og løsninger, samt hvor du kan henvende deg for å få råd og hjelp når du kommer hjem med den nyfødte babyen. Det er alltid mulighet for å stille spørsmål. Vi anbefaler på det sterkeste at du tar med partneren din dersom du lever i et forhold. Forskning og vår erfaring viser at sjansen for vellykket amming øker dersom begge har gode forkunnskaper.

Anbefalt kursstart fra uke 25.

Kurset holdes i 2 timer og vi sender via Zoom. Det blir en liten pause i midten.Vi sender en e-post med Zoom-lenken til e-posten du oppgir ved bestilling 1 time før kurset og 24 timer før kurset. Gjør gjerne kurset på et rolig og behagelig sted.

Du skriver spørsmålene dine i chatteboksen; enten som en privat melding til kursleder eller som en melding som alle kan lese. Kursleder svarer muntlig på alle spørsmål under spørretimen.

Hjertelig velkommen på kurs hos oss!