Ammekursus - Preglife Courses

Ammekursus

Pris: 700 DKK/tilmelding
Vælg 1 deltager når du booker, bookingen er så gyldig for dig og en ekstra person

Aktuel forskning viser, at viden om amning øger chancerne for en vellykket påbegyndelse af amningen. Vores mål er, at kurset skal give viden om, hvordan amning fungerer i praksis, og hvordan man forebygger og afhjælper eventuelle ammeproblemer.

Ammeforløbet ledes altid af en erfaren jordemoder med solide ammekompetencer. Der er også mulighed for, at du kan få svar på dine specifikke spørgsmål og bekymringer.

“Forestil dig, at et nyfødt barn er så kompetent! Jeg syntes, det var så spændende at lære mere om de “ni trin”, som barnet tager lige efter fødslen for at finde selve brystet. Og at amning er et samspil mellem mig og mit barn, noget vi skal træne sammen”.

Vi gennemgår, hvordan du, der skal føde og medforælder/støtte, kan forberede dig på ammeperioden, almindelige ammevanskeligheder og løsninger, og hvor du kan henvende dig for at få råd og hjælp, når du kommer hjem med det nyfødte barn. Der er altid mulighed for at stille spørgsmål. Vi anbefaler på det kraftigste, at du, hvis du lever i et parforhold, tager din partner med på kurset. Forskning og vores erfaring viser, at chancen for succesfuld amning øges, hvis begge har et godt forhåndskendskab.

Kursusstart anbefales fra 25. graviditetsuge og frem.

Kurset afholdes i 2 timer, med en kortere pause i midten, og vi sender via Zoom. Vi sender et Zoom-link til den e-mail, du indtastede ved booking 24 timer og 1 time før kursusstart. Gennemfør gerne kurset på et roligt og behageligt sted.

Du skriver dine spørgsmål i chatboksen, enten som en privat besked til kursuslederen eller som en besked, som alle kan læse. Kursuslederen besvarer alle spørgsmål mundtligt under spørge- og svare sessionen.