Barneplejekursus - Preglife Courses

Barneplejekursus

Pris: 700 DKK/tilmelding
Vælg 1 deltager når du booker, bookingen er så gyldig for dig og en ekstra person

Vi ved, at du har mange spørgsmål og bekymringer, inden barnet bliver født. Vi ved også, at den rette viden skaber øget tryghed. Dette kursus giver dig som kommende forælder tips og råd baseret på aktuel forskning og solid viden første gang hjemme med det nyfødte barn. Vores barneplejekursus er meget populær blandt vordende forældre.

”Alt hvad du har undret dig over er opfyldt! Der var god tid til spørgsmål, og det var vildt sjovt at høre, hvad andre tænkte. Vi føler os mere forberedte og meget roligere nu!”

Vores kursusledere har stor erfaring fra arbejdet med nybagte forældre og deres børn. Emnerne er blandt andet, hvordan man tolker barnets signaler første gang, den nyfødtes hud, urin og afføring, vægt, søvn, praktiske råd om badning og vask af nyfødte, kort information om amning og flaskemadning og børns sikkerhed i den første tid. Der er altid mulighed for at stille spørgsmål.

Anbefalet kursusstart er fra graviditetsuge 25.

Kurset afholdes i 2 timer med en kortere pause i midten og sendes via Zoom. Vi sender et Zoom-link til den e-mail, du indtaste ved booking 24 timer og 1 time før kursusstart. 

Du skriver dine spørgsmål i chatboksen, enten som en privat besked til kursuslederen eller som en besked, som alle kan læse. Kursuslederen besvarer alle spørgsmål mundtligt under spørge- og svare sessionen.