Barselkurs - Preglife Courses

Barselkurs

Pris: 875 NOK/påmelding
Velg en deltaker når du bestiller, bestillingen er da gyldig for deg og en ekstra person

Vi vet at folk har mange spørsmål og bekymringer før barnet blir født, og vi vet også at rett kunnskap skaper økt trygghet. Kurset gir deg som kommende forelder råd og tips for første gang hjemme med det nyfødte barnet basert på aktuell forskning og solid kunnskap.

“Alt du har lurt på er tatt opp! Det var god tid til spørsmål og det var kjempegøy å høre hva andre tenkte. Vi føler oss mer forberedt og mye roligere nå!”

Våre kursledere har lang erfaring fra arbeid med nybakte foreldre og deres barn. Temaer som tas opp er blant annet hvordan man tolker babyens signaler for første gang, huden til nyfødte, urin og avføring, vekt, søvn, praktiske råd om bading og vasking av nyfødte, informasjon om amming og flaskemating, barnesikkerhet for første gang.

Det er alltid mulighet for å stille spørsmål. Du skriver spørsmålene dine i chatteboksen; enten som en privat melding til kursleder eller som en melding som alle kan lese. Kursleder svarer muntlig på alle spørsmål under spørretimen.

Anbefalt kursstart er fra uke 25 i svangerskapet.

Kurset holdes i 2 timer og vi sender via Zoom. Det blir en liten pause i midten. Gjør gjerne kurset på et rolig og behagelig sted.

Vi sender en e-post med Zoom-lenken til e-posten du oppgir ved bestilling 1 time før kurset og 24 timer før kurset.

Hjertelig velkommen på kurs hos oss!