Mamma & Baby Yoga - Preglife Courses

Mamma & Baby Yoga

Stockholm, Östermalm

BERÄTTIGAD FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG
Pris: 1484 kr

Vår Mamma & Baby Yoga är ett fantastiskt sätt för dig som nybliven mamma att stärka och bygga upp kroppen inifrån och ut. Yogan hjälper dig att komma i form både fysiskt och mentalt efter graviditet och födande. Muskler som vi fokuserar på är bäckenbotten, mage och rygg. Vi arbetar i sköna och enkla rörelser som du kan göra tillsammans med ditt barn om hen är vaken. Ingen förkunskap av yoga behövs.

Om du missat ett pass kan du ta igen det i mån av plats. Mejla oss på info@babygruppen.se så hjälper vi dig.

Kursen består av 5 tillfällen á 60 min.

-Ljudnivån och övningarna anpassas så att träningen kan utövas tillsammans med ditt barn. Skulle ditt barn sova under passet går det bra att tag med liggdelen till vagnen.

-Du får gärna komma en stund innan klassen börjar, för att amma/mata ditt barn i lugn och ro. Lokalen öppnar 10 minuter före yoga-passet börjar.

-Det är lagom att börja yoga efter att ha varit på efterkontrollen med din barnmorska (dock tidigast sex veckor efter födseln). Det går bra att träna tillsammans med ditt barn tills dess att det har börjat att krypa.

-Alla träningsredskap finns att låna på plats. Av hygienskäl är det bra att ta med egen filt/sjal att ha på yogamattan där ditt barn ska ligga.

Alla våra instruktörer är utbildade yogainstruktörer med lång erfarenhet Det innebär att vi erbjuder säker och trygg träning, där vårt mål är att inspirera nyblivna mammor till en hälsosam återhämtning efter förlossningen.

Vagnen går att ställa ute på gården. Ta med eget lås.