Omdömen - Preglife Courses

Omdömen

Mindre rädd

Tack för en väldigt bra och rolig kurs. När vi lämnade profylaxkursen kände jag mig nästan sugen på att föda barn. Vilket nästan känns galet att säga för att vara jag, då jag alltid känt mig rädd när jag tänkt på en förlossning. Jag kan varmt rekommendera kursen!
-Rebecca

Feel more prepared now

As an expat I have felt it a bit hard to navigate in the Swedish health care system. After taking the Birth Basics class I feel so much calmer. Now I know what to expect and what options I have.
-Kyra

Så himla bra!

Tack för en otroligt bra förlossningskurs som dessutom var helt gratis. Det var roligt att höra alla frågor i slutet av kursen.
-Linda & Mia

Peppade att snart föda

Jag och min man gick profylaxkurs blev så imponerade och ville bara låta er veta att vi är otroligt nöjda. Vi var först lite tveksamma till om en sån här kurs skulle vara bra för oss, då vi trodde att den skulle vara lite för  ”flummig”, och vi tenderar väl att gilla fakta och evidens (jobbar bägge inom vården). Barnmorskan var rolig, kunnig och otroligt inspirerande. Vi känner oss nu ännu mer peppade att snart föda barn.
-Maja & Andreas

Jättenöjda!

Vi gick er föräldrakurs är jättenöjda, vilket gjorde att vi bokade Barnavårdskursen direkt efter första kursen!
-Sofie

Stort tack

Vill bara säga stort TACK för en informationsrik, relevant, metodiskt och personlig föreläsning. Jag fick med mig massor, både påminnelser och ny information, som jag är övertygad om kommer att dels lugna mig, dels hjälpa mig när förlossningen väl drar igång. Så tack för din kompetens och värme genom rutan
-Malin