Online Gravidyoga - Preglife Courses

Online Gravidyoga

BERÄTTIGAD FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG
Pris: 1950 kr/deltagare

30% rabatt på Online Gravidyoga med kursstart 16/5.
Använd rabattkod “gravidyoga30”.

Vår online gravidyoga är ett fantastiskt tillfälle för dig att förbereda dig inför att föda barn i din egen trygga hemmiljö. Online gravidyoga leds av erfarna och kunniga yogalärare, som alltid öppnar upp för möjligheten att besvara dina frågor.

Vår gravidyoga ger dig tillfälle att landa i graviditeten samt ökar välbefinnandet för både dig och ditt barn. Under klassernas gång arbetar vi i bekväma och mjuka rörelser med stort fokus på andning, avslappning, koncentration och uthållighet. Det är en lugn födselförberedande yoga. Vår erfarenhet, och aktuell forskning, visar att yoga är ett fantastiskt sätt att förbereda sig på, både mentalt och fysiskt, inför den utmaning som en födsel innebär. Dessutom bidrar gravidyoga med fördelar under graviditeten, såsom bättre sömn och minskat illamående. Många yogaövningar kan du använda även under själva födseln.

Det går bra att träna gravidyoga under hela graviditeten. Du kan boka kursen oavsett vilken vecka du befinner dig i. Många utövar gravidyoga ända fram till BF.

För att komma i stämning rekommenderar vi att göra i ordning en plats i ditt hem där du känner att du kan slappna av och yoga ostört. Om du inte äger en yogamatta går det bra att yoga utan, se istället till att du sitter på en annan mjuk/bekväm matta/yta. Ta gärna fram 2-3 kuddar och en filt.  

Varje kurs omfattar 7 tillfällen á 90 minuter.

Du får utförlig information via mejl dagen innan kursen börjar. Vi sänder via Zoom, länk skickas ut 24 timmar respektive en timme innan kursstart.