Online Mamma & Baby Pilates - Preglife Courses

Online Mamma & Baby Pilates

BERÄTTIGAD FÖR FRISKVÅRD
Pris: 1450 kr

Vår nästa Online Mamma & Baby Pilates kurs startar efter sommaren den 5 september.

Säker och effektiv träning som du gör i din egen trygga hemmiljö när du vill komma igång efter graviditet och födsel. Vår träning hjälper dig att hitta tillbaka till en stark kropp i livet med ett litet barn. Pilates är träning för kroppens kärna/core. Vi lär oss att hitta tillbaka till kroppens grundplaceringar i liggande, sittande och stående och arbetar med övningar för att stärka upp bäckenbotten och inre muskulatur, främst i bålen.

Du behöver inga speciella redskap för att vara med på träningen. Våra instruktörer är mycket välutbildade och det finns alltid tillfälle att ställa frågor.

Ditt barn kan ligga bredvid dig under passet och kan vara med i vissa övningar när hen är vaken.

Vi sänder via Zoom. Du behöver ingen speciell utrustning för att delta.

Det är lagom att börja efter att ha varit på efterkontrollen med din barnmorska, dock tidigast 6 veckor efter födseln. Det går bra att träna tillsammans med ditt barn tills det har börjat att krypa.

Alla våra instruktörer är utbildade yogainstruktörer samt ”Stark, glad och gravid” certifierade. Det innebär att vi erbjuder en säker och trygg träning och vårt mål är att inspirera nyblivna mammor till en hälsosam återhämtning efter förlossningen.

Inga förkunskaper behövs. Kursen består av 5 tillfällen á 60min. 

Vi sänder via Zoom.