Preglife Fødselsforberedelse Norge - Preglife Courses

Preglife Fødselsforberedelse Norge

GRATIS
Fødselsforberedende kurs Norge

Vi er veldig opptatte av dette med en god fødselsforberedelse. Det finns så mye informasjon der ute at det kan være vanskelig å orientere seg i alt, men på våre kurs så har vi sortert informasjonen for deg.

Vi har hjulpet tusenvis av foreldre og vi vet at det gjør forskjell om du investerer i forberedelsene til fødsel eller ikke. Vi vet at økt kunnskap gir deg muligheten til å ta informerte valg, hvilket igjen øker sannsynligheten for en positiv fødselsopplevelse.

Det vi lærer ut på våre kurs er basert på vår brede erfaring og den aktuelle forskningen. Vårt mål er at du skal føle deg trygg og ha kontroll i møtet med det store du har foran deg.

I ca. 50 minutter kommer en jordemor til å fortelle om fødselsstart og forløpet, dele tanker om smerte og fortelle om hvile typer smertelindring som finns på fødestedene i Norge. Etter det blir det en spørsmålsrunde der du skriver inn spørsmål i chatten direkte til jordemodren, eller så alle kan se, også kommer hon til å svare på så mange spørsmål vi rekker før tiden er ute.

MERK FØLGENDE! Registrer kun 1 deltaker, selv om dere er 2 som vil være med.