Webbinar Barnavårdskurs - Preglife Courses

Webbinar Barnavårdskurs

Pris: 845 kr/anmälan
Välj 1 deltagare när du bokar, bokningen är då giltig för dig och ytterligare en person.

Vi vet att man har många frågor och funderingar innan barnet föds. Vi vet också att rätt kunskap skapar ökad trygghet. Denna kurs ger dig som blivande förälder tips och råd utifrån aktuell forskning och gedigen kunskap inför den första tiden hemma med det nyfödda barnet. Vår barnavårdskurs är mycket omtyckt hos blivande föräldrar.

“Allt man har undrat över tas upp! Det fanns gott om tid för frågor och det var jättekul att höra vad andra funderar över. Vi känner oss mer förberedda och betydligt lugnare nu!”

Våra kursledare Matilda och Therese har lång erfarenhet från att arbeta med nyblivna föräldrar och deras barn på BVC. Ämnen som tas upp är bland annat hur man tolkar barnets signaler den första tiden, det nyfödda barnets hud, urin och avföring, vikt, sömn, praktiska råd om bad och tvätt av nyfödda, kort om amning och flaskmatning och barnsäkerhet den första tiden. Det finns alltid möjlighet att ställa frågor.

Rekommenderad kursstart är från och med graviditetsvecka 25.

Kursen hålls under 2 timmar, med en kortare paus mitt i, och sänds via Zoom. Vi mejlar ut Zoom-länk till den mejl du angett vid bokningen 24 timmar respektive 1 timme innan kursstart. Efter avslutad kurs får du en PDF med en summering av det viktigaste från kursen. Gör gärna kursen på en lugn och bekväm plats.

Du skriver dina frågor i chattrutan, antingen som ett privat meddelande till kursledaren eller som ett meddelande som alla kan läsa. Kursledaren svarar muntligt på alla frågor under frågestunden.