Kurser i Stockholm - Preglife Courses

Kurser i Stockholm

Innan födseln

Profylaxkurs – trygg födsel

Investera i större lugn inför födseln. Att vara väl förberedd ökar chansen för en trygg och positiv upplevelse av att föda barn. Vår kurs är baserad på aktuell forskning och framtagen av barnmorskor.

Pris: 995 kr/person (giltig för friskvårdsbidrag!)

Första Hjälpen Barn

Skaffa dig livsviktig kunskap! Kursen hålls av en erfaren specialistläkare. Vår Första Hjälpen Barn har stort fokus på praktisk träning, så att du kan känna dig trygg om olyckan är framme. Vi övar på dockor.

Pris: 845 kr/person

Gravidyoga

Landa mjukare in i din graviditet & öka välbefinnandet för både dig och ditt barn. Gravidyoga bidrar till bättre sömn, minskat illamående och förbereder dig inför födandet. Många yogaövningar kan du använda även under själva födseln.

Pris: 1855 kr (giltig för friskvårdsbidrag!)

Gravidpilates

Rolig, säker & effektiv träning som hjälper dig att behålla styrkan och rörlighet under graviditeten. Träningen hjälper dig även att fortare komma tillbaka till en stark och smidig kropp då barnet är fött.

Pris: 1696 kr (giltig för friskvårdsbidrag!)

Vattengympa för gravida – Södermalm

Effektiv och säker träning när du väntar barn. Vattengympa är en av våra mest populära träningsformer. Det går bra att träna vattengympa under hela graviditeten.

Pris: 1855 kr (giltig för friskvårdsbidrag!)

Privatkurser Stockholm

När du vill unna dig själv något extra. Att gå en privatkurs är ett suveränt sätt att förbereda sig då kursen skräddarsys helt efter ditt/ert behov. Kursledaren är alltid en erfaren och specialiserad barnmorska.

Pris: på förfrågan

Stödsamtal & terapi